O nama

Ashtanga yoga studio od 2005. Godine mjesto je druženja, dijeljenja i osobnog rasta. Mjesto gdje spoznajete svoju unutarnju snagu i razvijate ljubav i poštovanje. Gdje se svaki put kad prođete kroz vrata osjećate mnogo bolje. Mjesto na koje dolazite biti sami, osluškivati svoj dah i svoje srce. Mjesto na kojem učite da ništa nije nemoguće i nesavladivo. Mjesto puno prekrasnih ljudi svih generacija koje veže jedna zajednička stvar: Ljubav prema životu. Namaste!

Naši učitelji
Instructor

Tamara Kleva

STUDIO MANAGER AND YOGA INSTRUCTOR


Rođena 1976. Godine u Rijeci, prvi susret s jogom imala je u Španjolskoj 2005. Te su joga i jogijska načela od tog trenutka na dalje postali nerazdvojni dio njezinog života. Prigrlivši jogu kao put osobnog razvoja, kroz niz godina susretala se sa raznim stilovima i učiteljima u Evropi i južnoj Americi. Prepoznavši se najviše u dinamičnim stilovima, izabrala je put yoga učitelja 2011 kada je započela svoju prvu obuku RYT200 u Gaia yoga školi u Zagrebu. Od tog trenutka na dalje, rad na sebi nikad nije prestajao. Trenutno pohađa 500-satnu intenzivnu TT obuku Yoga Alliance u Gaia Yoga shali i student je na Akademiji joge i ajurvede Yogacharya Jadranka Mikleca, učitelja Maharishijeve Vedske znanosti.


KONTAKTIRAJ TAMARU :

095 | 5959 115

info@ashtangayoga.hr

"Yoga is the journey of the self, through the self, to the self."
The Bhagavad Gita

Yoga connection

Networking

Connect and share

Pratite nas svakodnevno na nasoj facebook stranici gdje mozete saznati o iznenadnim novostima i promjenama vezano uz termine, treninge i radionice. Na Instagramu Tamara svakodnevno obnavlja i dodaje slike sa treninga i radionica, ovdje cete pronaci i sebe ako ste dio Ashtanga Yoga Rijeka Teama. Zato povezite se i podijelite dobru vibru !

Pridruži nam se

Prijavi se na našu mailing listu i treniraj prvi sat besplatno.